FAQ ( Intrebari si Raspunsuri )

CE TREBUIE SĂ SCRIU ÎN OFERTĂ ?

Solicitaţi ofertă pe contact@brodam.ro , contact@mims.ro sau completând formularul de ofertă incluzând următoarele:

  1.  modelul grafic (cdr, jpg.bmp,tiff etc. preferabil vectorial)
  2.  dimensiune broderie
  3.  cantitate
  4.  broderie direct pe haine sau embleme
  5. detalii suport ( material, poziţionare )
  6. termen de execuţie dorit
  7. brodăm pe materialul, echipamentul furnizat de client sau pe materiale achiziţionate de la noi – tricouri, şepci, polare, veste , geci, hanorace etc.

CÂT COSTĂ ?

– În broderie preţul se calculează în funcţie de dimensiuni, poziţii, numărul de produse, materialul pe care se brodează,numărul de împunsături pe care îl are grafica dumnevoastră.

– După ce evaluăm numărul de împunsături vă comunicăm preţul broderiei . Nu uitaţi că la noi nu se percep taxe de proiectare !

– Fiecare solicitare va fi ofertată personalizat în funcţie de model, număr de cusături şi tiraj!

– După plata unui avans de 50% (în cazul clienţilor fideli nu se percepe avans) se va începe lucrul.

 Atenţie! Vă aparţine în totalitate responsabilitatea pentru drepturile de autor ale imaginilor şi textelor furnizate (logo, desen, schita, fotografie, etc.) Noi executăm broderia modelului dorit şi nu verificăm dreptul de reproducere a acestuia. Nu acceptăm nici o reclamaţie ulterioară legată de această responsabilitate.

CUM PLĂTESC ?

– Ca modalităţi de plată puteţi opta pentru plata ramburs la primirea coletului sau plata prin transfer bancar (ordin de plată). În cel de-al doilea caz expedierea comenzii dumneavoastră   se va face după confirmarea creditării contului cu suma transferată.

CARE ESTE COMANDA MINIMĂ ?

– La noi poţi comanda de la o singură bucată.

DE CE SĂ ALEGI ECHIPA brodam.ro ?

– brodam.ro, foloseşte mașini de brodat computerizate de înaltă performanță și de mare viteză, cu 15 culori și 1200 împunsături/min, dar și ață de brodat (Madeira, Gunold – made in Germany ) de calitate excepțională, care reproduce până aproape de perfecțiune design-ul tău.

– Prin alegerea brodam.ro, beneficiezi atât de consultanță, cat și de proiectare pentru design-ul/proiectul ales de tine.  Nu impunem limită minimă la comenzi !

APLICAŢII ALE BRODERIEI:

– Stofă, piele, fleece, denim, jerseu, țesături sintetice, poliester

– Tricouri, cămăși, cravate, șepci, prosoape

– Echipament pentru cluburile sportive, echipament de lucru, echipamente medicale

– Lenjerii de pat, halate de baie

– Fețe de masă și șervete de masă pentru baruri, restaurante; prosoape hoteluri

AVANTAJE:

– Durabilitate, nu dispare şi nu se deteriorează după spălări multiple.

– Cel mai bun raport calitate / preţ pentru decoraţiunile textile personalizate şi de serie.

– Calitate excelentă a produsului finit comparativ cu orice alt procedeu de personalizare a obiectelor textile.

– Conferă un aspect exclusivist produsului şi o imagine distinsă companiilor care utilizează broderia ca procedeu de personalizare a uniformelor, echipamentului de lucru şi materialelor promoţionale.

– Impactul vizual este unul deosebit, iar diferitele unghiuri de lumină aduc strălucire, oferind nobleţe şi prestanţă elementelor de design.

DE CE SĂ ALEGI BRODERIA ?

– Logo-urile si design-urile brodate au o durabilitate extraordinară, chiar dacă sunt spălate sau curățate chimic. De cele mai multe ori, broderia rezistă chiar mai mult decat produsul pe care este realizată. Broderia conferă un caracter exclusivist și elegant.

CUM SE REALIZEAZĂ:

– Primul pas este procedeul numit digitizare prin care un model grafic (cdr, jpeg, tif, png, eps, ai, psd, etc.) este transformat intr-un format acceptat de către maşina de brodat, acest lucru este realizat prin intermediul unui soft specializat.

– Următorul pas, după acceptul modelului 3d sau mostrei, este realizarea broderiei cu ajutorul maşinii de brodat controlate de calculator.

INTREŢINERE:

– Produsele personalizate prin broderie nu se fierb, nu se spală cu clor/înălbitori şi se calcă pe dos sau acoperite cu altă pânză.

– Recomandăm personalizare prin broderie pe produse promoţionale de calitate: jachete, tricouri polo, tricouri groase, şepci groase, pe produse din fleece/polar etc.

– Reclamaţii – orice reclamaţii vor fi comunicate firmei noastre în termen de 24 de ore de la recepţia produselor . Rezolvarea se va efectua pe cale amiabila în cel mult 30 de zile.