Afise si Postere

Pentru lucrari mari va rugam contactati-ne  pentru a va face o oferta de pret

Tiparim afise si postere de la cele mai mici dimensiuni si pana la cele de dimensiuni mari de peste 1 m;putem desemenea tipari si realiza afise si postere in diferite forme prin stantare.

Prezentare

Afise de toate felurile sunt folosite de firme pentru promovare; le gasim lipite la tot pasul prin orase, afisele si posterele constituind un excelent mijloc de promovare. Bine realizate, bine plasate si intr-un tiraj corect ales aceste afise sau postere pot fi un minunat mijloc de promovare care va pot imbogati portofoliul de clienti.

Descriere

Realizate pe diferite greutati de hartie, aceste afise sunt recomandabil sa fie facute pe hartie de 135 g/mp sau 150 g/mp. Preturile noastre date de un tipar offset de calitate fac un atu puternic pentru care putem avea intaietate in fata dvs. in alegerea tipografiei preferate.

Specificatii

Daca aveti o cantitate mica sau va grabiti foarte tare puteti opta pentru tipar digital, unde calitatea masinilor noastre va poate asigura culori foarte vii si un timp de executie de sub 24 de ore.

Realizare design afise si postere

Realizăm design de afis şi poster pentru concerte, spectacole, lansări sau orice eveniment. În funcţie de necesităţile dumneavoastra realizam o gamă largă de afişe, postere 

Pentru o oferta de pret va rugam  contactati-ne