Printuri mari

Producem printuri de mari dimensiuni indoor-outdoor la rezolutii mari, de o calitate ireprosabila, in culori vibrante, saturate, cu o stabilitate excelenta, cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, precum si servicii de laminare cu folii de protectie a printurilor.

Printam pe o gama vasta de materiale precum hartie foto, blueback, polipropilena, backlit, frontlit, blockout, mesh, canvas, tapet, film pentru displayuri, la rezolutie fotografica si rezistenta outdoor de pana la 1 an fara laminare.

Printurile de mari dimensiuni au aplicatii diverse, bannere, mesh-uri pentru evenimente sau campanii publicitare – electorale, afise pentru statii de autobuz, panotaj, backlit pentru casete luminoase, decor pentru vitrine, magazine, showroomuri, personalizarea autoturismelor, panouri grafice pentru sisteme expozitionale portabile, amenajarea standurilor expozitionale, wall art, tapet personalizat si multe altele. Imaginatia este nelimitata.

 Printurile de mari dimensiuni ocupa un loc important in societatea de azi, fiind utilizate intr-o arie vasta de domenii, atat in mediul de afaceri, cat si in guvernare, sanatate, invatamant sau arta.

* Hartia foto mata este o hartie speciala folosita atat pentru interior cat si pentru exterior, ce permite printuri de calitate fotografica.

* Hartia satinata pentru postere este o hartie fotografica satinata pentru print de interior, asigura culori vii si rezistente in timp, suporta laminarea la cald si la rece. Utilizata pentru postere si afise.

* Hartia photo glossy este o hartie fotografica premium pentru print de interior, tratata pentru impermeabilizare. Are o suprafata cu aspect lucios,  asigurand obtinerea unor culori vii si imagini de o calitate excelenta. Tratamentul pentru impermeabilizare asigura o rezistenta indelungata la contactul cu apa.

* Backlit film este un material cu suprafata neteda si translucenta, utilizat in special in produsele publicitare de tip caseta luminoasa slim (pentru interior). 

* Autocolantul este o folie autoadeziva printabila ce are raspandirea cea mai mare in aplicatiile publicitare, de la crearea de stikere la decorarea automobilelor si autoutilitarelor, decorarea vitrinelor, pieselor de mobilier, pereti interiori si multe altele. Autocolantul PVC poate fi lucios, mat sau transparent iar pentru anumite aplicatii este necesara laminarea in vederea obtinerii unei rezistente mai bune in timp, raze UV si la zgarieturi asta indeosebi la colantarea auto.  

* Polipropilena este un material publicitar secundar cu utilizare in special in promovarea imaginii produsului dumneavoastra prin intermediul sistemelor de afisaj de tip roll-up.

* Bannerul este  un material pretensionat compus dintr-o tesatura de poliester special. Frontlitul este materialul ideal pentru o gamă largă de aplicaţii in special de exterior, bannere sau display-ere, pentru realizarea de reclame, panouri, printuri digitale de mari dimensiuni, neiluminate sau iluminate extern.

* Mesh-ul este un print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat. Material perforat compus dintr-o tesatura de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele parti.

Bannerul BACKLIT este un material flexibil din  PVC. Bannerele backlit se folosesc in principal la casete luminoase de mari dimensiuni expuse la exterior. Diferenta intre bannerele frontlit si bannerele backlit este ca cel frontlit se lumineaza din fata iar cel backlit se lumineaza din spate. Din bannere backlit se produc: casete luminoase cu fata din banner, lightbox-uri, displayere iluminate din spate, etc.

Blockout bannerul este un material printabil folosit, in special, pentru decorari casete dubla-fata si reclama stradala printata pe ambele fete. Blockout-ul nu permite trecerea luminii datorita insertiei de carbon din material, astfel incat, blockout-ul se printeaza pe ambele fete, fara a afecta calitatea printului.

Autocolant window graphics sau autocolant “perforat” , foarte folosit pentru fatadele de magazin si geamurile auto avand vizibilitate din interior spre exterior, oprind si razele solare.


Pentru o oferta de pret va rugam contacti-ne !

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Incarca fisiere (JPG, PNG, CDR, AI, EPS, SVG, PDF, PSD, DST, NGS, TAP, PES, XXX)