Informatii de livrare

MODALITATEA DE LIVRARE.
SOCIETATEA isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat sau poate fi ridicat dintr-un magazin al S.C. PUBLI MIMS PRODUCTION  conform optiunii CLIENTULUI

S.C. PUBLI MIMS PRODUCTION S.R.L. va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe site pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.

S.C. PUBLI MIMS PRODUCTION S.R.L., în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. PUBLI MIMS PRODUCTION S.R.L. va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care S.C. PUBLI MIMS PRODUCTION S.R.L. primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, S.C. PUBLI MIMS PRODUCTION S.R.L. poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.